MENTOR Live TORSDAGAR i digitalt klassrum

Aurora Hundtjänst Hunddagisutbildning har sedan starten 2010 varit uppskattad men framförallt populär. Med ett stadigt stigande antal inskrivna elever uppkom "växtvärk" under en tid - särskilt då vi även numera också kompetensutvecklar anställda hos Länsstyrelsen. Nya tider och förutsättningar kräver nya lösningar.

Jag har länge velat finna en lösning som INTE innebär en höjning av kursavgiften för dig som elev och som effektiviserar din utbildningssatsning. Och nu är den här. Jag hoppas att du som elev kommer uppskatta den lika mycket som jag för nu både minskar vi avståndet och ökar tillgängligheten mellan dig (elev) och mig (lärare). Hur då?

Jo. Året runt, och de flesta torsdagar VARJE VECKA har du som elev möjlighet att träffa mig och andra deltagande elever live i vårt digitala klassrum. Här kan du ställa frågor eller annat som du känner är lättare att kommunicera kring i samtal än i ett telefonsamtal, SMS eller mail med mig. Kanske vill du "bolla något" med dina studiekamrater som är i samma läge som du? Glöm heller inte bort vår slutna FB-grupp "Aurora Hundtjänst - Vi som jobbar på Hunddagis och Hundpensionat" där du kan utöka ditt privata- och professionella nätverk. Inga utomstående har tillträde utan endast elever som är eller har varit inskrivna vid Hunddagisutbildningen släpps in.

Aurora Hundtjänst Hunddagisutbildning har sedan starten varit ledande och i topp vad gäller utbildnings- och kvalitetsnivå. Och där ska vi stanna !

Jag ser mycket fram emot att träffa DIG i klassrummet framöver - varmt välkommen !

Mimmi Janeld

PS Klassrummets möteslänk finner du i nästa kapitel "HJÄLPMEDEL till Dig som elev (inkl Praktik Intyg) - CHECKLISTOR"

Fullfölj och fortsätt